fbpx

Opslagruimte huren Reeuwijk

Zoekt u opslagruimte in Reeuwijk? Op slechts 10 minuten van Reeuwijk in Alphen aan den Rijn beschikken we over een grote self storage vestiging.
De vestiging in Alphen a/d Rijn is gelegen aan De Schans direct naast de hefbrug / N11 hierdoor zijn we goed bereikbaar vanuit Reeuwijk. Naast de self storage vestiging in Alphen beschikken we ook over een self storage vestiging in Waddinxveen op de Maarten Schoutenstraat.
U kunt bij ons terecht voor inboedelopslag, motorstalling, magazijnruimte, voorraadopslag en meubelopslag. We beschikken over opslagruimtes van 6 m³ t/m 54 m³ zo hebben we altijd een passende opslagruimte beschikbaar.

  •  

!! KLIK HIER Meteen een opslagruimte huren KLIK HIER !!

opslagruimte huren Reeuwijk

Inboedelopslag huren Reeuwijk

Gaat u verhuizen of verbouwen en heeft u tijdelijk opslagruimte nodig voor uw inboedel en meubels? IkWilOpslagruimteHuren.nl is uw graag van dienst vanuit de self storage vestigingen in Alphen a/d Rijn en Waddinxveen. Met ons grote aantal verschillende formaten opslagboxen kunnen we altijd een passende opslagbox aanbieden voor uw inboedel of meubelopslag, Het huren van een opslagruimte kan al vanaf 1 maand. Wilt u langere tijd een opslagruimte huren dan hebben we aantrekkelijke tarieven voor u.

meubelopslag

Voordelen van opslagruimte huren Reeuwijk

De voordelen van het huren van een opslagruimte bij IkWilOpslagruimteHuren.nl

♦ Huren vanaf één maand
♦ Laden en lossen overdekt mogelijk
♦ Al vanaf € 35,- per maand
♦ Geen verborgen kosten
♦ Droge en schone opslagruimtes
♦ Gratis wisselen van formaat opslagbox

Reserveer hier meteen uw opslagruimte!

Opslagruimte huren Reeuwijk

Vestigingen IkWilOpslagruimteHuren.nl

  • * Alphen aan den Rijn - De Schans 23 (achter)
   * Waddinxveen - Maarten Schoutenstraat 3
   * Uithoorn - Industrieweg 22
   * Nieuwkoop - Nijverheidsweg 1
IkWilOpslagruimteHuren.nl verhuurd:

24 uurs toegankelijk opslagruimte bij Reeuwijk

Op het afgesloten buitenterrein beschikken we over 24 uurs toegankelijke opslagmogelijkheden.
We beschikken over 2 formaten opslagcontainers. De 10 ft / 17 m³ en de 20 ft / 33 m³ opslagcontainer. Alle opslagcontainers zijn voorzien van een lockbox zodat de opslagcontainer veilig afgesloten kan worden ook zijn er camera's aanwezig en is het terrein afgesloten doormiddel van een hekwerk.
De opslagcontainers zijn erg geschikt als motorstalling of voor ZZP-ers die 24/7 bij hun voorraad of gereedschap moeten kunnen maar deze niet thuis kunnen of willen opslaan.
In Waddinxveen beschikken we over 8 ft opslagcontainers.

Goedkope opslagruimte in de buurt van Reeuwijk

Wilt u onze opslagvestiging in Waddinxveen of Alphen aan den Rijn komen bekijken of direct een opslagunit huren neem dan contact met ons op via tel. 085-4017316 of vul het contactformulier in.