fbpx

Opslagruimte met 24 uurs toegang

In Alphen aan den Rijn beschikt IkWilOpslagruimteHuren.nl over opslagruimtes met 24 uurs toegang en dit 7 dagen per week ook wel 24/7 toegang genoemd.
Deze opslagruimtes zijn gelegen op ons buitenterrein die is afgesloten met een hek ook zijn er camera's aanwezig u kunt uw spullen dus veilig opslaan. Voor de meeste opslagruimtes kunt u voor de box laden en lossen.

Meteen een opslagruimte huren? KLIK HIER!!

 


Opslagcontainer met 24/7 toegang in Alphen.

De 24 uur bereikbare opslag in Alphen aan den Rijn hebben we in 2 formaten. De 10 ft / 17 m3 opslagcontainer en de 20 ft / 33 m3 opslagcontainers. Deze opslagcontainers zijn voorzien van ventilatie zodat ze vochtvrij zijn ook zijn ze voorzien van een lockbox zodat de opslagcontainers goed afgesloten kunnen worden.
Een opslagcontainer wordt ook vaak gehuurd als vervanging van een garagebox in Alphen aan den Rijn. De 20 ft opslagcontainer is hier door zijn formaat goed geschikt voor.

Wilt u de opslagruimte langer huren? Bij een jaarbetaling ontvangt u 1 maand GRATIS huur.

Particuliere en zakelijke opslagruimte

Zowel particulieren als zakelijke klanten kunnen de 24 uurs toegankelijke opslagruimte huren in Alphen a/d Rijn. Voor zakelijke klanten is de opslagruimte geschikt voor bijvoorbeeld magazijn of gereedschap opslag. Particulieren kunnen er inboedel opslaan of een motor stallen.

Opslagruimte met 24/7 toegang huren?

Wilt u een opslagcontainer huren in Alphen a/d Rijn of een vrijblijvende bezichtiging inplannen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 085-4017316 of vul het contactformulier in.

 

Opslagcontainer Alphen

Voordelen van een opslagcontainer huren

De opslagcontainers van IkWIlOpslagruimteHuren.nl in Alphen aan den Rijn hebben onderstaande voordelen.

♦ Huren vanaf één maand
♦ 24 uur per dag toegang
♦ 7 dagen per week toegang
♦ Geen verborgen kosten
♦ Goed beveiligd