fbpx

Opslagruimte met 24 uurs toegang

In Alphen aan den Rijn beschikken we over opslagruimtes met 24 uurs toegang en dit 7 dagen per week ook wel 24/7 toegang genoemd.
Deze opslagruimtes zijn gelegen op ons buitenterrein die is afgesloten met een hek ook zijn er camera's aanwezig u kunt uw spullen dus veilig opslaan. Voor de meeste opslagruimtes kunt u voor de box laden en lossen.

Opslagcontainer met 24/7 toegang in Alphen.

De 24 uur bereikbare opslag in Alphen aan den Rijn hebben we in 2 formaten. De 10 ft / 17 m3 opslagcontainer en de 20 ft / 33 m3 opslagcontainers. Deze opslagcontainers zijn voorzien van ventilatie zodat ze vochtvrij zijn ook zijn ze voorzien van een lockbox zodat de opslagcontainers goed afgesloten kunnen worden.

Wilt u de opslagruimte langer huren? Bij een jaarbetaling ontvangt u 1 maand GRATIS huur.

Particuliere en zakelijke opslagruimte

Zowel particulieren als zakelijke klanten kunnen de 24 uurs toegankelijke opslagruimte huren in Alphen a/d Rijn. Voor zakelijke klanten is de opslagruimte geschikt voor bijvoorbeeld magazijn of gereedschap opslag. Particulieren kunnen er inboedel opslaan of een motor stallen.

Opslagruimte met 24/7 toegang huren?

Wilt u een opslagcontainer huren in Alphen a/d Rijn of een vrijblijvende bezichtiging inplannen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 085-4017316 of vul het contactformulier in.

 

 

Opslagcontainer Alphen

Voordelen van een opslagcontainer huren

De opslagcontainers van IkWIlOpslagruimteHuren.nl in Alphen aan den Rijn hebben onderstaande voordelen.

♦ Huren vanaf één maand
♦ 24 uur per dag toegang
♦ 7 dagen per week toegang
♦ Geen verborgen kosten
♦ Goed beveiligd