fbpx

Opslagruimte huren in Alphen a/d Rijn

Zoekt u (tijdelijke) opslagruimte in Alphen a/d Rijn? Wij zijn u graag van dienst met onze Mini Opslag vestiging op De Schans in Alphen. we beschikken over verschillende maten opslagruimtes die al te huur zijn vanaf 1 maand. De opslagruimtes die u kunt huren zijn o.a. geschikt voor inboedelopslag, hobbyopslag, bandenopslag, motorstalling, magazijnruimte en meubelopslag.

Goedkope opslagruimte in Alphen a/d Rijn

Het huren van opslagruimte hoeft niet duur te zijn! Zo kunt u bij Mini Opslag al een opslagruimte huren vanaf € 39,- per maand zonder lange contracten.
Huurt u per 12 maanden dan betaald u slechts 11 maanden!

Verschillende maten opslagruimte

We beschikken over meer dan 15 verschillende formaten opslagruimte in Alphen a/d Rijn zo kunnen we altijd het juiste formaat aanbieden. Of u nu een paar verhuisdozen wilt opslaan, complete inboedel of de bedrijfsvoorraad we hebben altijd een passende opslagruimte beschikbaar voor een scherpe prijs.

Opslagruimte huren of bezichtigen

Een opslagruimte reserveren of vrijblijvend onze vestiging in Alphen a/d Rijn komen bezichtigen neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak via 06-52009009 of vul het contactformulier in.

Ons adres in Alphen a/d Rijn.

In Alphen a/d Rijn zijn we gevestigd op De Schans 23 (aan de achterkant) tussen de Zeeman en Mercedes. De Schans is goed bereikbaar vanuit Alphen maar ook vanuit de omliggende plaatsen als Boskoop, Waddinxveen, Zwammerdam en Bodegraven.

 

 

Opslagruimte verhuur

Voordelen van opslagruimte huren Alphen aan den Rijn

De voordelen van het huren van een opslagruimte bij Ikwilopslagruimtehuren.nl

♦ Huren vanaf één maand
♦ Laden en lossen overdekt mogelijk
♦ Al vanaf € 39,- per maand
♦ Geen verborgen kosten
♦ Droge en schone opslagruimtes
♦ Gratis wisselen van formaat opslagbox