fbpx

Opslagruimte huren in Uithoorn

Zoekt u opslagruimte in de omgeving van Uithoorn? Wij zijn u met onze self storage vestiging in Uithoorn graag van dienst. We beschikken over motorstallingen, opslagcontainers en opslagboxen in verschillende maten die voor kortere en langere tijd te huur zijn.
Het is al mogelijk een opslagruimte te huren vanaf € 35,- per maand.

Goedkope opslagruimte voor bedrijven in Uithoorn

Als bedrijf kunnen er verschillende redenen zijn om extra opslagruimte te huren in Uithoorn. Denk bijvoorbeeld aan een druk seizoen waarvoor extra voorraad aangehouden moet worden, Uw huis staat helemaal vol met dozen van uw snel groeiende webwinkel. Bij Mini Opslag in Uithoorn zijn we u graag van dienst met extra magazijn of opslagruimte. Zowel voor kortere als langere tijd is mogelijk bij ons.
Huurt u voor 12 maanden en betaald u in een keer dan betaald u maar 11 maanden.

Voordelige opslagruimte voor particulieren in Uithoorn

Gaat u verhuizen of uw huis verbouwen en moet uw inboedel tijdelijk opgeslagen worden? Bij Mini opslag kunt u verschillende formaten opslagruimtes huren. Het huren van de opslagruimte is zeer flexibel zo is het opzegtermijn slechts 1 kalendermaand.
De opslagruimtes zijn o.a. geschikt voor hobbyspullen, zomer/winterspullen, motorstalling, inboedelopslag etc. We hebben al opslagruimtes vanaf € 35,- per maand zonder langlopende contracten.

Motorstalling huren in Uithoorn

In Uithoorn beschikken we over privé motorstallingen met 24/7 toegang voor u als huurder. De motorstallingen worden verhuurd incl. druppellader. De motorgarages zijn gelegen op een afgesloten terrein en er is camerabewaking aanwezig.

Meer informatie over opbergruimte huren in Uithoorn

Wilt u meer informatie over de opslagmogelijkheden of onze vestiging vrijblijvend komen bekijken neem dan contact met ons op via 085-4017316 of vul het contactformulier in.

 

opslagruimte huren

Voordelen van opslagruimte huren Uithoorn

De voordelen van het huren van een opslagruimte bij Ikwilopslagruimtehuren.nl

♦ Huren vanaf één maand
♦ Laden en lossen overdekt mogelijk
♦ Al vanaf € 35,- per maand
♦ Geen verborgen kosten
♦ Droge en schone opslagruimtes
♦ Gratis wisselen van formaat opslagbox