fbpx
Garagebox huren

Garagebox huren

In Nieuwkoop en Uithoorn beschikken we over garageboxen geschikt voor het stallen van een auto, aanhanger of het opslaan van voorraad of gereedschap. Naast de garageboxen beschikken we over opslagboxen geschikt voor de opslag van inboedel, meubels, voorraad of gereedschap.
De garageboxen zijn voorzien van stroom en gelegen op een afgesloten terrein voorzien van camera's.

IkWilOpslagruimteHuren.nl verhuurd:

Meteen een garage huren? KLIK HIER!!

Garage huren voor opslag

Naast het stallen van een auto of aanhanger kunt u ook een garage huren voor het opslaan van spullen. Naast onze garages beschikken we over opslagruimtes die geschikt zijn voor inboedelopslag, meubelopslag, archiefopslag en het opslaan van voorraad.
Deze opslagruimtes verhuren we op onze locaties in Nieuwkoop, Waddinxveen, Alphen aan den Rijn  en Uithoorn.  

Garage huren Nieuwkoop en Uithoorn

Vestigingen IkWilOpslagruimteHuren.nl

  • * Alphen aan den Rijn - De Schans 23 (achter)
   * Waddinxveen - Maarten Schoutenstraat 3
   * Uithoorn - Industrieweg 22
   * Nieuwkoop - Nijverheidsweg 1

Voordelen van een garage huren

 • - Minimale huurperiode maar 3 maanden
  - 24/7 toegang
  - Goed beveiligd
  - Elektra aanwezig in de garageboxen
  - Geen verborgen kosten 

Meteen een garage huren? KLIK HIER!!

Garage huren in Nieuwkoop of Uithoorn

Bij IkWilOpslagruimteHuren kunt u terecht voor het huren van garageboxen op verschillende locaties. Momenteel hebben wij garageboxen beschikbaar in Uithoorn en Nieuwkoop. Of u nu op zoek bent naar een veilige plek om uw auto, motor of andere waardevolle spullen te stallen, onze garageboxen bieden de perfecte oplossing. In Uithoorn bevinden onze garageboxen zich op een gunstige locatie nabij het centrum, waardoor u gemakkelijk toegang heeft tot uw opgeslagen goederen. In Nieuwkoop zijn onze garageboxen gelegen in een rustige en goed beveiligde omgeving, zodat u met een gerust hart uw eigendommen kunt achterlaten. Onze garageboxen zijn ruim, schoon en voorzien van goede ventilatie, zodat uw bezittingen in optimale conditie blijven. Of u nu tijdelijk extra opslagruimte nodig heeft of voor langere tijd een garagebox wilt huren, bij ons bent u aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op en wij helpen u graag verder met het vinden van de ideale garagebox op één van onze locaties.

IkWilOpslagruimteHuren is u ook graag van dienst als u komt uit Boskoop, Alphen aan den Rijn, Gouda, Mijdrecht, Zevenhoven, Ter Aar, Nieuwveen, Bodegraven, Waddinxveen.