fbpx

Opslagruimte verhuur Gouda

Opslagruimte huren in Gouda? Met onze vestiging op slechts 5 tot 10 minuten van Gouda in Waddinxveen en Alphen aan den Rijn zijn we u graag van dienst met inboedelopslag, meubelopslag, motorstalling en magazijnruimte. Met onze grote keuze uit formaten opslagruimte, scherpe prijzen en onze goede bereikbaarheid zijn we u graag van dienst.

Goedkope meubel of inboedelopslag Gouda

Uw meubels of complete inboedel (tijdelijk) opslaan? Met ons grote aanbod in formaten opslagruimtes hebben we altijd een passende opslagruimte beschikbaar of dit nu een complete inboedel betreft of alleen een kamer die leeg gemaakt moet worden.
U kunt bij ons overdekt laden en lossen en gratis wisselen van formaat als blijkt dat u meer of minder opslagruimte nodig heeft.

24 uurs toegankelijk opslagruimte bij Gouda

Op het afgesloten buitenterrein beschikken we over 24 uurs toegankelijke opslagmogelijkheden.
We beschikken over 2 formaten opslagcontainers. De 10 ft / 17 m³ en de 20 ft / 33 m³ opslagcontainer. Alle opslagcontainers zijn voorzien van een lockbox zodat de opslagcontainer veilig afgesloten kan worden ook zijn er camera's aanwezig en is het terrein afgesloten doormiddel van een hekwerk.
De opslagcontainers zijn erg geschikt als motorstalling of voor ZZP-ers die 24/7 bij hun voorraad of gereedschap moeten kunnen maar deze niet thuis kunnen of willen opslaan

Goedkope opslagruimte in de buurt van Gouda

Wilt u onze Self Storage vestiging komen bekijken of direct een opslagunit huren neem dan contact met ons op via tel. 085-4017316 of vul het contactformulier in.

Ons adres in Waddinxveen

In Waddinxveen zijn we gevestigd op de Maarten Schoutenstraat 4. De opslagvestiging is goed bereikbaar vanuit Gouda maar ook vanuit de omliggende plaatsen als Boskoop, Alpen aan den Rijn, Zwammerdam en Bodegraven.

Plan hier voor uw route >>

Ons adres in Alphen a/d Rijn.

In Alphen a/d Rijn zijn we gevestigd op De Schans 23 (aan de achterkant) tussen de Zeeman en Mercedes. De Schans is goed bereikbaar vanuit Gouda maar ook vanuit de omliggende plaatsen als Boskoop, Ter Aar, Reeuwijk en Bodegraven.

Klik hier voor de route >>

Vestigingen IkWilOpslagruimteHuren.nl

  • * Waddinxveen - Maarten Schoutenstraat 3
   * Alphen aan den Rijn - De Schans 23 (achter)
   * Uithoorn - Industrieweg 22
   * Nieuwkoop - Nijverheidsweg 1
Self storage Alphen

Voordelen van opslagruimte huren Gouda

De voordelen van het huren van een opslagruimte bij IkWilOpslagruimteHuren.nl

♦ Huren vanaf één maand
♦ Laden en lossen overdekt mogelijk
♦ Al vanaf € 25,- per maand
♦ Geen verborgen kosten
♦ Droge en schone opslagruimtes
♦ Gratis wisselen van formaat opslagbox