fbpx
Opslagruimte verhuur Gouda

Opslagruimte huren Gouda

Bent u op zoek naar een opslagruimte in Gouda? Zoek dan niet verder! Bij IkWilOpslagruimteHuren.nl kunt u goedkoop en flexibel opslagruimte huren. Of u nu voor een korte periode opslagruimte nodig heeft of juist voor langere tijd, bij ons bent u aan het juiste adres.
Met onze self storage vestigingen in Alphen aan den Rijn en Waddinxveen zijn we u graag van dienst.

IkWilOpslagruimteHuren.nl verhuurd:

Meteen een opslagruimte huren? KLIK HIER!!

Goedkope meubel of inboedelopslag Gouda

Uw meubels of complete inboedel (tijdelijk) opslaan? Met ons grote aanbod in formaten opslagruimtes hebben we altijd een passende opslagruimte beschikbaar of dit nu een complete inboedel betreft of alleen een kamer die leeg gemaakt moet worden.
U kunt bij ons overdekt laden en lossen en gratis wisselen van formaat als blijkt dat u meer of minder opslagruimte nodig heeft.

24 uurs toegankelijk opslagruimte bij Gouda

Op het afgesloten buitenterrein beschikken we over 24 uurs toegankelijke opslagmogelijkheden.
We beschikken over 2 formaten opslagcontainers. De 10 ft / 17 m³ en de 20 ft / 33 m³ opslagcontainer. Alle opslagcontainers zijn voorzien van een lockbox zodat de opslagcontainer veilig afgesloten kan worden ook zijn er camera's aanwezig en is het terrein afgesloten doormiddel van een hekwerk.
De opslagcontainers zijn erg geschikt als motorstalling of voor ZZP-ers die 24/7 bij hun voorraad of gereedschap moeten kunnen maar deze niet thuis kunnen of willen opslaan

Goedkope opslagruimte in de buurt van Gouda

Wilt u onze Self Storage vestiging komen bekijken of direct een opslagunit huren neem dan contact met ons op via tel. 085-4017316 of vul het contactformulier in.

Ons adres in Waddinxveen

In Waddinxveen zijn we gevestigd op de Maarten Schoutenstraat 3. De opslagvestiging is goed bereikbaar vanuit Gouda maar ook vanuit de omliggende plaatsen als Boskoop, Moerkapelle, Zwammerdam en Bodegraven.

Plan hier voor uw route >>

Ons adres in Alphen a/d Rijn.

In Alphen a/d Rijn zijn we gevestigd op De Schans 23 (aan de achterkant) tussen de Zeeman en Mercedes. De Schans is goed bereikbaar vanuit Gouda maar ook vanuit de omliggende plaatsen als Nieuwkoop, Ter Aar, Reeuwijk en Langeraar.

Klik hier voor de route >>

Vestigingen IkWilOpslagruimteHuren.nl

  • * Waddinxveen - Maarten Schoutenstraat 3
   * Alphen aan den Rijn - De Schans 23 (achter)
   * Uithoorn - Industrieweg 22
   * Nieuwkoop - Nijverheidsweg 1

Meteen een opslagruimte huren? KLIK HIER!!

Self storage Alphen

Voordelen van opslagruimte huren Gouda

De voordelen van het huren van een opslagruimte bij IkWilOpslagruimteHuren.nl

♦ Huren vanaf één maand
♦ Laden en lossen overdekt mogelijk
♦ Al vanaf € 35,- per maand
♦ Geen verborgen kosten
♦ Droge en schone opslagruimtes
♦ Gratis wisselen van formaat opslagbox

Opslagruimte huren in Gouda voor de laagste prijs!

Een ander voordeel van het huren van een opslagruimte bij IkWilOpslagruimteHuren.nl is de gunstige ligging nabij Gouda. Onze locaties in Waddinxveen en Alphen aan den Rijn zijn goed bereikbaar en centraal gelegen, waardoor u gemakkelijk toegang heeft tot uw opgeslagen spullen. Of u nu particulier of zakelijk opslagruimte nodig heeft, wij zorgen ervoor dat u altijd snel en eenvoudig bij uw eigendommen kunt komen.

Daarnaast bieden wij verschillende maten opslagruimtes aan, zodat u altijd een ruimte kunt huren die perfect aansluit bij uw behoeften. Of u nu slechts enkele dozen wilt opslaan of juist grote meubelstukken, wij hebben opslagruimtes beschikbaar in diverse formaten. Op deze manier betaalt u nooit te veel voor ongebruikte ruimte en kunt u efficiënt gebruik maken van de gehuurde opslagruimte.

Wilt u een opslagruimte huren in Gouda voor de laagste prijs? Zoek dan niet verder en neem contact met ons op. Wij bieden flexibele huurperiodes, een gunstige ligging en verschillende maten opslagruimtes aan. Voor meer informatie en een vrijblijvende offerte vult u het contactformulier in of belt u 085-4017316

Inboedelopslag Gouda

Bent u op zoek naar een betrouwbare en betaalbare opslagruimte in Gouda? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden professionele inboedelopslag aan voor zowel particulieren als bedrijven. Of u nu gaat verhuizen, uw huis gaat renoveren of gewoon wat extra ruimte nodig heeft, onze opslagunits zijn de ideale oplossing. Met onze jarenlange ervaring en uitstekende service zorgen wij ervoor dat uw spullen veilig en droog worden opgeslagen

Het huren van een opslagruimte in Gouda is bij ons eenvoudig en flexibel. U kunt zelf bepalen hoe lang u de opslagruimte wilt huren, zonder lange termijn verplichtingen. Daarnaast bieden wij verschillende groottes van opslagunits aan, zodat u altijd de juiste ruimte kunt vinden voor uw inboedel. Onze opslagruimtes zijn goed beveiligd en voorzien van camerabewaking, zodat u met een gerust hart uw spullen kunt achterlaten

Onze opslagruimtes zijn schoon, droog en goed geventileerd. Hierdoor blijven uw spullen in optimale conditie tijdens de opslagperiode

Kortom, als u op zoek bent naar een betrouwbare en professionele inboedelopslag in Gouda, bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze flexibele huurperiodes, uitstekende beveiliging en handige extra's maken wij het huren van een opslagruimte gemakkelijk en zorgeloos. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor het huren van een opslagruimte in Gouda!