fbpx
opslagruimte huren Aalsmeer

Opslagruimte huren Aalsmeer

In de omgeving van Aalsmeer heeft IkWilOpslagruimteHuren.nl goedkope opslagruimtes te huur. We beschikken in onze self storage vestigingen in Uithoorn, Nieuwkoop, Waddinxveen en Alphen a/d Rijn over verschillende maten opslagruimtes die al te huur zijn vanaf 1 maand,

IkWilOpslagruimteHuren.nl verhuurd:

Meteen een opslagruimte huren? KLIK HIER!!

Kleine en grote opslagruimtes te huur in Aalsmeer

We beschikken over meer dan 850 opslagruimtes in verschillende formaten. Zo beschikken we over opslagboxen van 6 m³ tot 150 m³. Op ons afgesloten buitenterrein beschikken we over 10 en 20 ft opslagcontainers die 24/7 bereikbaar zijn.
De opslagruimtes zijn al te huur vanaf een periode van 1 maand.

Motorstalling huren Aalsmeer

IkWilOpslagruimteHuren.nl beschikt over motorstallingen. Dit zijn privé motorstallingen voorzien van druppellader en met 24/7 toegang. Deze motorstallingen zijn gelegen op een afgesloten terrein voorzien van camera's.

Goedkope opslagruimtes huren voor de regio Aalsmeer

We hebben verschillende maten opslagruimtes met verschillende prijzen. Het huren van de goedkoopste opslagbox kost slechts € 35,- per maand.
Huurt u 12 maanden en betaald u in een keer dan betaald u slechts 11 maanden.

Self storage Aalsmeer

Self storage is een andere benaming voor mini opslag en betreft het verhuren van (tijdelijke) opslagruimte aan particulieren en bedrijven. Meestal is er een groot pand opgedeeld in kleinere "opslagboxen" die voor kortere en langere tijd gehuurd kunnen worden voor o.a. inboedelopslag, meubelopslag of het opslaan van bedrijfsvoorraad.

Opslagruimte huren of bezichtigen

Een opslagruimte reserveren of vrijblijvend onze vestiging in Nieuwkoop of Uithoorn komen bezichtigen neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak via 085-4017316 of vul het contactformulier in.

Meteen een opslagruimte huren? KLIK HIER!!

Voordelen van opslagruimte huren Aalsmeer

De voordelen van het huren van een opslagruimte bij Ikwilopslagruimtehuren.nl

♦ Huren vanaf één maand
♦ Laden en lossen overdekt mogelijk
♦ Al vanaf € 25,- per maand
♦ Geen verborgen kosten
♦ Droge en schone opslagruimtes
♦ Gratis wisselen van formaat opslagbox