fbpx

Opslagruimte huren Boskoop

Zoekt u voordelige en flexibele opslagruimte? Op nog geen 10 minuten afstand van Boskoop beschikken wij in Alphen aan den Rijn en in Waddinxveen over self storage vestigingen met opslagboxen van 6 m³ tot 54 m³. Deze opslagruimtes zijn flexibel te huur met een minimale huurperiode van slechts 1 maand.

Inboedelopslag huren Boskoop

Er zijn verschillende redenen om tijdelijk of voor langere tijd uw inboedel op te slaan. Enkele redenen zijn een verhuizing of verbouwing. Bij IkWIlOpslagruimteHuren.nl kunt u voordelig tijdelijk opslagruimte huren voor het opslaan van uw inboedel in de omgeving van Boskoop.

Containeropslag met 24/7 toegang voor Boskoop

Naast de opslagboxen gelegen in ons pand in Alphen a/d Rijn zijn we klanten vanuit Boskoop ook graag van dienst met onze opslagcontainers op het afgesloten buitenterrein met 24/7 toegang.
Deze opslagcontainers ook wel zeecontainers genoemd hebben we in de maten 10 en 20 ft en zijn voorzien van ventilatie en lockbox waardoor uw spullen veilig opgeslagen kunnen worden in de opslagcontainer. Onze opslagcontainers zijn net als de opslagboxen per maand te huur!
Wilt u langere tijd huren? Huurt u voor een jaar en betaald u de huur vooruit dan betaald u slechts 11 maanden voor een jaar! U krijgt dus 1 maand GRATIS.

Goedkope opslagruimte huren Boskoop

Wilt u onze opslagvestiging op slechts 10 minuten van Boskoop komen bekijken of direct een opslagruimte reserveren neem dan contact met ons op via 085-4017316 of vul het contactformulier in,

Vestigingen IkWilOpslagruimteHuren.nl

  • * Alphen aan den Rijn - De Schans 23 (achter)
   * Waddinxveen - Maarten Schoutenstraat 3
   * Nieuwkoop - Nijverheidsweg 1
   * Uithoorn - Industrieweg 22
opslagruimte Boskoop huren

Voordelen van opslagruimte huren Boskoop

De voordelen van het huren van een opslagruimte bij Ikwilopslagruimtehuren.nl

♦ Huren vanaf één maand
♦ Laden en lossen overdekt mogelijk
♦ Al vanaf € 35,- per maand
♦ Geen verborgen kosten
♦ Droge en schone opslagruimtes
♦ Gratis wisselen van formaat opslagbox