fbpx

Self storage Aalsmeer

Self storage is de Engelse benaming voor mini opslag of tijdelijke opslag. U huurt een zelfstandige opslagunit in een pand waar meerdere van deze opslagboxen beschikbaar zijn. Self storage is de laatste jaren erg in opkomst met onze vestiging in Uithoorn spelen we in op deze trend. Naast de mensen uit Uithoorn zijn we ook graag de omliggende dorpen als Aalsmeer, Amstelveen, Kudelstaart, De Kwakel en Mijdrecht van dienst.

Wanneer gebruikt u self storage

Slef storage of mini opslag kunt u gebruiken als u tijdelijk uw inboedel wilt opslaan tijdens een verhuizing of een verbouwing ook ZZP-ers gebruiken vaak self storage om bijvoorbeeld gereedschap of voorraad op te slaan. Heeft u een motor? Ook motorstalling en winterstalling behoord tot de mogelijkheden.

Self Storage opslagruimte huren

Een opslagruimte reserveren of vrijblijvend onze Self Storage vestiging in Uithoorn komen bezichtigen neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak via 085-4017316 of vul het contactformulier in.

Self Storage vestigingen IkWilOpslagruimteHuren.nl

IkWilOpslagruimteHuren.nl beschikt over een aantal self storage vestigingen in de buurt van Aalsmeer. Zo is onze vestiging in Uithoorn slechts 5 autominuten van Aalsmeer gevestigd.

  • * Uithoorn - Industrieweg 22
    * Nieuwkoop - Nijverheidsweg 1
    * Alphen aan den Rijn - De Schans 23 (achter)
    * Waddinxveen - Maarten Schoutenstraat 3

 

opslagruimte verhuur

Self Storage Aalsmeer

De voordelen van "self storage" of mini opslag. 

♦ Huren vanaf één maand
♦ Laden en lossen overdekt mogelijk
♦ Eigen opslagruimte
♦ Geen verborgen kosten
♦ Droge en schone opslagruimtes
♦ Gratis wisselen van formaat opslagbox