fbpx

Opslagruimte huren in Vinkeveen

Opslagruimte nodig in Vinkeveen? Met onze self storage vestiging in Uithoorn zijn we u graag van dienst! In Uithoorn beschikken we over garageboxen, opslagcontainers en privé motorstalling die alle 24/7 bereikbaar zijn. Naast deze mogelijkheden bieden we opslagboxen aan van 1 m³ tot 36 m³ die per maand te huur zijn. De opslagboxen zijn o.a. geschikt voor inboedelopslag, zomer/winterspullen, verzamelingen en voorraad.

Motorstalling huren Vinkeveen

Bij de motorstalling beschikt u over een eigen stallingsruimte voorzien van een druppellader (druppellader + stroom zijn bij de huurprijs inbegrepen). De motorstalling bevind zich op een afgesloten terrein dat voorzien is van camerabeveiliging. U kunt 24/7 bij uw motor zonder afspraak.

De motorstalling in Uithoorn bieden wij aan voor € 59,- per maand.
Minimale huurtermijn is 3 maanden
Er is een borg van toepassing van € 100,-

Direct de motorstalling reserveren of een afspraak maken voor een vrijblijvende bezichtiging neem dan contact met ons op via 06-52009009 of vul het contactformulier in.

Garagebox huren Vinkeveen

Zoekt u een stallingsplaats voor de oldtimer? Wilt u als ZZP-er uw aanhangwagen of voorraad ergens opslaan? In Uithoorn beschikken we over een aantal garageboxen. Deze garageboxen zijn voorzien van stroom en 24/7 toegankelijk. De garages zijn gelegen op een afgesloten terrein voorzien van camerabewaking en verlichting.

De garages in Uithoorn bieden wij aan voor € 150,- (excl. 21% BTW)
Voorschot stroom € 10,- per maand (met een tussenmeter wordt werkelijk verbruik verrekend)
Minimale huurtermijn is 3 maanden.
Er is een borg van toepassing van € 450,-

Wilt u meer informatie over de garageboxen of de garage in Uithoorn een keer vrijblijvend komen bezichtigen neem dan contact op via 06-52009009 of vul het contactformulier in.

Inboedelopslag nodig in Vinkeveen

Voor inboedelopslag beschikken we over opslagboxen van 1 m³ tot 36 m³ deze zijn al te huur voor een periode van 1 maand. Heeft u langere tijd een opslagruimte nodig dan kunt u er voor kiezen om per jaar te betalen u betaald dan slechts 11 maanden!
We beschikken over opslagboxen vanaf € 25,- per maand.

 

opslagruimte

Voordelen opslagruimte huren Vinkeveen

De voordelen van het huren van een opslagruimte bij Ikwilopslagruimtehuren.nl

♦ Huren vanaf één maand
♦ Laden en lossen overdekt mogelijk
♦ Al vanaf € 25,- per maand
♦ Geen verborgen kosten
♦ Droge en schone opslagruimtes
♦ Gratis wisselen van formaat opslagbox