fbpx
garagebox huren Nieuwkoop

Garagebox huren Nieuwkoop

Wilt u een garagebox huren in Nieuwkoop? IkWilOpslagruimteHuren is u graag van dienst. We Beschikken in Nieuwkoop over garageboxen gelegen op een afgesloten terrein met 24/7 toegang en camerabeveiliging. Tevens zijn de garageboxen in nieuwkoop voorzien van elektra.

IkWilOpslagruimteHuren.nl verhuurd:

Meteen een garagebox huren? KLIK HIER!!

Garagebox Nieuwkoop

De garageboxen in Nieuwkoop zijn 7 meter diep, 3 meter breed en 3 meter hoog met een doorrijhoogte van 250 cm. De elektra wordt verrekend doormiddel van een tussenmeter u betaald dus alleen het werkelijke verbruik.

Andere formaten opslagruimte huren? Naast de garages hebben we in Nieuwkoop ook motorstallingen en opslagruimtes van 1 t/m 275 m² beschikbaar al vanaf 35 euro per maand.

garage te huur Nieuwkoop

Vestigingen IkWilOpslagruimteHuren.nl

  • Alphen aan den Rijn - De Schans 23 (achter)
    Nieuwkoop - Industrieweg 33
    Uithoorn - Industrieweg 22
    Waddinxveen - Maarten Schoutenstraat 3

Meteen een garagebox huren? KLIK HIER!!

Hoeveel kost het om een garage te huren?

Bij het huren van een garagebox in Nieuwkoop zijn er verschillende kosten waar rekening mee gehouden moet worden. Allereerst is er de maandelijkse huurprijs. Daarnaast wordt er een borg gevraagd bij het afsluiten van het huurcontract. Deze dient als zekerheid voor eventuele schade of achterstallige betalingen. Naast de huurprijs en borg kunnen er ook nog extra kosten verbonden zijn aan het huren van een garagebox. Denk hierbij aan kosten voor elektriciteit. 


Garagebox huren voor stalling

Bij IkWilOpslagruimteHuren kunt u terecht voor het huren van een garagebox in Nieuwkoop voor diverse doeleinden, zoals autostalling, opslag van bedrijfsspullen en het stallen van een aanhanger. Onze garageboxen zijn veilig en goed beveiligd, zodat u met een gerust hart uw eigendommen kunt achterlaten. Of u nu op zoek bent naar een tijdelijke opslagruimte of een vaste plek om uw voertuig te stallen, bij ons bent u aan het juiste adres. Onze garageboxen zijn van alle gemakken voorzien en kunnen naar wens worden ingericht. Daarnaast bieden wij flexibele huurtermijnen, zodat u niet vastzit aan een langlopend contract. Wilt u meer informatie over het huren van een garagebox in Nieuwkoop? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs voor een bezichtiging. Wij staan klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte opslagoplossing voor uw situatie.

Garagebox huren voor opslag

Bent u op zoek naar extra ruimte voor het opslaan van uw spullen? Heeft u te maken met ruimtegebrek thuis of heeft u tijdelijk extra opslagruimte nodig? Bij ons kunt u een garagebox huren in Nieuwkoop voor al uw opslagbehoeften. Of het nu gaat om het opbergen van seizoensgebonden items, het veilig bewaren van waardevolle spullen of het creëren van extra ruimte voor uw hobby's, onze garageboxen bieden de perfecte oplossing. Onze garageboxen in Nieuwkoop zijn veilig, schoon en goed bereikbaar. U kunt bij ons terecht voor zowel korte als langdurige huurperiodes, zodat u altijd de flexibiliteit heeft om de opslagruimte aan te passen aan uw behoeften. Daarnaast bieden wij verschillende formaten garageboxen, zodat u altijd de juiste ruimte kunt vinden voor uw opslagdoeleinden. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over het huren van een garagebox in Nieuwkoop. Wij helpen u graag met het vinden van de perfecte opslagoplossing voor uw situatie.