fbpx
Loods huren Nieuwkoop

Loods huren Nieuwkoop

Zoekt u een loods in Nieuwkoop? IkWilOpslagruimteHuren is u graag van dienst met de verhuur van een loods voor opslag. De loodsen die wij verhuren in Nieuwkoop zijn bedoeld voor  magazijn of opslagruimte en hebben verschillende formaten.

IkWilOpslagruimteHuren.nl verhuurd:

Meteen een loods huren? KLIK HIER!!

Loods te huur Nieuwkoop

De loodsen en opslagruimtes die we verhuren in nieuwkoop hebben verschillende formaten. De kleinste loods die we verhuren is 40 m² en onze grootste loods is 275 m²

Naast de loodsen die wij verhuren kunt u ook een opslagruimte huren bij IkWilOpslagruimteHuren. De opslagruimtes hebben we van 1 m² t/m 15m²

Al onze loodsen en opslagruimtes zijn te huur vanaf 1 maand. Langere tijd een opslagruimte of loods nodig? Bij een jaarbetaling 1 maand gratis!

Vestigingen IkWilOpslagruimteHuren

  • * Nieuwkoop - Industrieweg 33
    * Uithoorn - Industrieweg 22
    * Waddinxveen - Maarten Schoutenstraat 3
    * Alphen aan den Rijn - De Schans 23 (achter)

Loods huren of bezichtigen

Wilt u een loods reserveren of vrijblijvend onze vestiging in Nieuwkoop of Uithoorn komen bekijken neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak via 085-4017316 of vul het contactformulier in.

Meteen een loods huren? KLIK HIER!!

Loods te huur Nieuwkoop

De voordelen van een loods huren bij IkWilOpslagruimteHuren.

♦ Huren vanaf één maand
♦ Laden en lossen overdekt mogelijk
♦ Geen verborgen kosten
♦ Droge en schone opslagruimtes
♦ Gratis wisselen van formaat loods

Loods te huur Nieuwkoop

Afmetingen en specificaties van de loods

Bent u op zoek naar een loods te huur in Nieuwkoop? Bij IkWIlOpslagruimteHuren bent u aan het juiste adres! Onze loodsen hebben afmetingen variërend van 40 tot 275 m2, waardoor er voor iedere behoefte een passende ruimte beschikbaar is. Daarnaast is onze loods voorzien van diverse handige voorzieningen, zoals een pompwagen en andere transportkarretjes die het verplaatsen van goederen makkelijker maken. Ook hoeft u zich geen zorgen te maken over de veiligheid van uw spullen, aangezien onze loods goed beveiligd is met hekwerk, camera's en een toegangssysteem. Wilt u meer weten over het huren van een loods in Nieuwkoop? Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie en beschikbaarheid.

Mogelijkheden voor gebruik van de loods

Onze loodsen bieden verschillende mogelijkheden voor gebruik, zoals opslag van goederen, tijdelijke magazijnruimte en voorraad voor uw webshop. Met onze ruime loodsen kunt u gemakkelijk en veilig al uw goederen opslaan. Of het nu gaat om seizoensgebonden producten, meubels of voorraad voor uw online winkel, onze loodsen bieden de perfecte oplossing voor al uw opslagbehoeften.