fbpx

Tijdelijke opslag huren

Wij helpen u graag bij de opslag van uw spullen zowel voor een korte tijdelijke periode als voor langere tijd. Bij IkWIlOpslagruimteHuren.nl mini opslag kunt u flexibel opslagruimte huren. U huurt een opslagunit per maand, dus geen lange contracten. Op deze manier heeft u de vrijheid zelf te bepalen hoe lang u de opslagruimte huurt.

Tijdelijke opslag met 24 uur toegang

Wij bieden opslagruimte aan met 24 uur toegang en 7 dagen per week. Op ons afgesloten buitenterrein kunt u opslagcontainers huren voor een tijdelijke of langere periode. Met de aanwezige bewakingscamera's en een hoog hek zijn uw spullen 100% veilig bij onze mini opslag vestigingen. 

In Uithoorn en Nieuwkoop tijdelijke opslag

Met onze self storage vestigingen in Nieuwkoop en Uithoorn  kunnen wij u goed van dienst zijn met tijdelijke opslag. Ook als u uit Aalsmeer, Mijdrecht, Ter Aar of Bodegraven komt zijn we u graag van dienst met onze opslagruimtes.
De tijdelijke opslagruimtes zijn o.a. geschikt voor inboedelopslag, meubelopslag, motorstalling en vakantiespullen.

Een opslagruimte huren of vrijblijvend een afspraak maken om een van onze vestigingen te bezoeken. neem contact met ons op bel 06-52009009 of vul het contactformulier in. 

tijdelijke opslagruimte

Tijdelijke opslag

De voordelen van het huren van tijdelijke opslagruimte bij IkWilOpslagruimteHuren.nl

♦ Huren vanaf één maand
♦ Laden en lossen overdekt mogelijk
♦ Al vanaf € 25,- per maand
♦ Geen verborgen kosten
♦ Droge en schone opslagruimtes
♦ Gratis wisselen van formaat opslagbox