fbpx
Particuliere opslagruimte alphen ad rijn

Particuliere opslagruimte Alphen aan den Rijn

Zoekt u als particulier een opslagruimte in Alphen aan den Rijn? IkWilOpslagruimteHuren is u graag van dient met particuliere opslagruimtes.
Met opslagruimtes van 3 m³ t/m 54 m³ hebben we altijd een passende opslagruimte in Alphen aan den Rijn beschikbaar. De opslagruimtes zijn o.a. geschikt voor inboedelopslag, meubelopslag en motorstalling 

IkWilOpslagruimteHuren.nl verhuurd:

Meteen een opslagruimte huren? KLIK HIER!!

Opslagruimte in Alphen huren

Met onze vestiging op De Schand 23 zijn we goed bereikbaar vanuit alle wijken in Alphen aan den Rijn. Laden en lossen kan overdekt. Langere of kortere tijd een opslagruimte huren is beide mogelijk bij IkWilOpslagruimteHuren, Zo is de minimale huurperiode slechts 1 maand en ontvangt u bij een jaarbetaling 1 maand gratis huur!

particuliere opslagruimte Alphen ad Rijn

Vestigingen IkWilOpslagruimteHuren

* Alphen aan den Rijn - De Schans 23 (achter)
* Waddinxveen - Maarten Schoutenstraat 3
* Uithoorn - Industrieweg 22
* Nieuwkoop - Nijverheidsweg 1

Voordelen van opslagruimte huren bij IkWilopslagruimteHuren

♦ Huren vanaf één maand
♦ Laden en lossen overdekt mogelijk
♦ Al vanaf € 35,- per maand
♦ Geen verborgen kosten
♦ Droge en schone opslagruimtes
♦ Gratis wisselen van formaat opslagbox

Meteen een opslagruimte huren? KLIK HIER!!

Particuliere opslag in Alphen

Verschillende formaten opslagruimtes

Bij onze self storage vestiging voor particuliere opslagruimtes in Alphen aan den Rijn bieden wij verschillende formaten aan om aan uw opslagbehoeften te voldoen. Of u nu een middelgrote, grote of kleine opslagruimte nodig heeft, wij hebben het juiste formaat voor u beschikbaar. Onze middelgrote opslagruimtes zijn perfect voor het opslaan van meubels, dozen of andere persoonlijke bezittingen. Ze bieden voldoende ruimte om uw spullen veilig en georganiseerd te bewaren. Voor grotere opslagbehoeften hebben we ruime opslagruimtes beschikbaar. Deze zijn ideaal voor het opslaan van grote meubelstukken of andere grote items. Tot slot bieden we ook kleine opslagruimtes aan voor degenen die slechts een paar items willen opslaan. Onze verschillende formaten opslagruimtes stellen u in staat om de ruimte te kiezen die het beste past bij uw opslagbehoeften. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze particuliere opslagruimtes in Alphen aan den Rijn.

Goedkope opslagruimte huren in Alpen aan den Rijn

Bent u op zoek naar goedkope opslagruimte in Alphen aan den Rijn? Dan bent u bij IkWilOpslagruimteHuren aan het juiste adres! Wij bieden particuliere opslagruimtes tegen lage prijzen. Of u nu tijdelijk extra ruimte nodig heeft of voor langere tijd wilt huren, wij hebben de perfecte oplossing voor u. Met onze jarenlange ervaring en uitstekende faciliteiten zorgen wij ervoor dat uw spullen veilig en droog worden opgeslagen.