fbpx

Opslagruimte huren in de Amstelhoek

Heeft u opslagruimte nodig voor kortere of een langere periode? Met onze vestigingen in Uithoorn en Nieuwkoop zijn we u graag van dienst! Met onze self storage vestigingen in Uithoorn en Nieuwkoop met opslagboxen in verschillende maten hebben we altijd een passende opslagruimte te huur.

Goedkope opslagruimte in de Amstelhoek

We beschikken over opslagruimtes vanaf € 35,- per maand. Deze opslagruimtes zijn per maand te huur en opzegbaar. Huurt u voor 12 maanden dan betaald u slechts 11 maanden!. De goedkope opslagruimtes zijn o.a. geschikt voor inboedelopslag, magazijnruimte, motorstalling en de opslag van seizoensspullen.

Inboedelopslag in de Amstelhoek huren

Er zijn verschillende redenen waarvoor u voor kortere of langere tijd uw inboedel wilt opslaan bijvoorbeeld een verhuizing of een verbouwing. Bij Mini Opslag in Uithoorn en Nieuwkoop kunt u opslagruimtes huren in verschillende maten of u dus slechts 1 kamer gaat verbouwen of een nieuwe villa laat bouwen wij hebben altijd een passende opslagruimte voor u beschikbaar.

Opslagruimte huren Amstelhoek bij Mini Opslag

Wilt u onze opslagvestiging in Uithoorn of Nieuwkoop komen bekijken of een opslagruimte reserveren neem dan contact op via 085-4017316 of vul het contactformulier in.

Vestigingen IkWilOpslagruimteHuren.nl

  • * Alphen aan den Rijn - De Schans 23 (achter)
   * Nieuwkoop - Nijverheidsweg 1
   * Uithoorn - Industrieweg 22
   * Waddinxsveen - Maarten Schoutenstraat 3 
Opslagruimte verhuur

Voordelen van opslagruimte huren Amstelhoek

De voordelen van het huren van een opslagruimte bij Ikwilopslagruimtehuren.nl

♦ Huren vanaf één maand
♦ Laden en lossen overdekt mogelijk
♦ Al vanaf € 35,- per maand
♦ Geen verborgen kosten
♦ Droge en schone opslagruimtes
♦ Gratis wisselen van formaat opslagbox