fbpx
kleine opslagruimte in alphen aan den rijn

Kleine Opslagruimte huren

Wilt u een kleine opslagruimte huren in Alphen aan den Rijn? IkWilOpslagruimteHuren is u graag van dienst. Met opslagruimtes vanaf 1 m² kunnen we u goed van dienst zijn met een kleine opslagruimte in Alphen aan den Rijn.

Meteen een opslagruimte huren? KLIK HIER!!

 


Wat kost een kleine opslagruimte in Alphen?

Een kleine opslagruimte huren in Alphen aan den Rijn kan een goede oplossing zijn voor als u tijdelijk extra ruimte nodig heeft. De prijs van een kleine opslagruimte kan variëren, afhankelijk van verschillende factoren. Zo speelt de grootte van de opslagruimte een belangrijke rol. Zo hebben wij al opslagruimtes in Alphen aan den Rijn vanaf 35 euro per maand. Over het algemeen geldt dat hoe groter de ruimte, hoe hoger de prijs. Heeft u langere tijd de kleine opslagruimte nodig? Bij een jaarbetaling ontvangt u 1 maand GRATIS huur!

Meteen een opslagruimte huren? KLIK HIER!!

Vestiging Alphen aan den Rijn

Vestigingen IkWilOpslagruimteHuren.nl

  • Alphen aan den Rijn - De Schans 23 (achter)
    Waddinxveen - Maarten Schoutenstraat 3
    Nieuwkoop - Nijverheidsweg 1
    Uithoorn - Industrieweg 22
Self storage

Voor inboedelopslag - meubelopslag - stalling - motorstalling - voorraadopslag - magazijnruimte

Opslagruimte huren in Alphen aan den Rijn

Verschillende formaten opslagruimtes beschikbaar

Bij IkWilOpslagruimteHuren kunt u terecht voor het huren van verschillende formaten opslagruimtes in Alphen aan den Rijn. Of u nu op zoek bent naar een kleine opslagruimte voor het opslaan van enkele dozen of een grotere ruimte voor het stallen van meubels of bedrijfsmaterialen, wij hebben de juiste opslagruimte voor u.

Flexibele huurperiodes in Alphen aan den Rijn

Wij begrijpen dat uw opslagbehoefte kan veranderen. Daarom bieden wij flexibele huurperiodes aan. Of u nu voor een korte periode extra ruimte nodig heeft of voor langere tijd wilt huren, bij IkWilOpslagruimteHuren is dit mogelijk. U kunt bij ons terecht voor zowel korte termijn als lange termijn opslag.

Veilige en goed beveiligde opslagfaciliteiten

Bij IkWilOpslagruimteHuren staat de veiligheid van uw eigendommen voorop. Onze opslagfaciliteiten zijn voorzien van geavanceerde beveiligingssystemen, zoals camera's en toegangscontrole. Daarnaast zijn al onze opslagruimtes goed onderhouden en schoon, zodat uw spullen in optimale staat blijven.

Gunstige locatie in Alphen a/d Rijn, goed bereikbaar met eigen vervoer

Onze self storage vestiging is gevestigd op een gunstige locatie in Alphen aan den Rijn. Hierdoor is deze goed bereikbaar met eigen vervoer. Of u nu met de auto of vrachtwagen komt, u kunt gemakkelijk bij uw opslagruimte komen om spullen te brengen of op te halen.

Met onze verschillende formaten opslagruimtes, flexibele huurperiodes, veilige en goed beveiligde opslagfaciliteiten en gunstige locatie in Alphen aan den Rijn, zijn wij de ideale partner voor het huren van een kleine opslagruimte. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.