fbpx

Container verkoop en verhuur op locatie

Wilt u een (zee)container huren of kopen dan bent u bij ons aan het juiste adres!
Vanuit onze vestiging in Uithoorn verkopen en verhuren wij (zee)containers. Wilt u voor kortere of langere tijd een container huren op locatie? Wij bezorgen de opslagcontainer graag bij u voor de deur.

Wilt u de verschillende mogelijkheden en formaten eerst willen zien dan is dit op onze locatie in Uithoorn mogelijk waar we altijd een aantal modellen op voorraad hebben staan.

Naast de “standaard” opslag en zeecontainers verkopen en verhuren we ook de innovatieve USC ( Universal Storage Containers) Deze uit Amerika afkomstige containers zijn specifiek ontwikkeld om verhuurd te worden als opslagruimte

Container verhuur op locatie

Wilt u een container voor de deur? Dit kan wij kunnen ervoor zorgen dat er een opslagcontainer bij u voor de deur gezet wordt en als die vol is halen we de container weer op en slaan we hem op ons buitenterrein in Uithoorn.
Wilt u weten wat de mogelijkheden en kosten zijn neem dan vrijblijvend contact met ons op.

USC opslagcontainers (Universal Storage Containers)

Wilt u zelf een opslagcontainer aankopen of voor langere tijd huren? Wij bieden de uit Amerika afkomstige USC containers aan. Deze containers zijn geïsoleerd en beschikbaar in diverse uitvoeringen. De USC containers hebben hetzelfde formaat als een 20 ft zeecontainer maar zijn inklapbaar waardoor ze makkelijk te transporteren zijn. We hebben uitvoeringen met 1, 2, 4 en 8 opslagruimtes in een USC container hierdoor kunt u uw klant altijd het goede formaat opslagruimte verhuren.
Wilt u de USC container met eigen ogen zien? Maak dan een afspraak in Uithoorn hebben we hier speciaal een aantal modellen voor staan.